En oppvarmet hytte med mye snø utenfor

Ring hytta varm

Styr varme og sikkerhet fra mobilen med DEFA Hyttestyring

Ring hytta varm

Ring hytta varm med DEFA hyttestyring

Varm opp hytta før du kommer med "Ring hytta varm" og motta varsler om strømbrudd, brann og innbrudd. Start kosen fra første stund og beskytt hytta mens du er borte med DEFA Hyttestyring. På denne siden presenterer vi fordelene med denne hyttestyringsløsningen.

en person som koser seg foran peisen på hytta

Mer komfort

Varm opp hytta før du kommer: Med DEFA-appen får du full kontroll over varmen på hytta, så du kan sørge for at det er lunt og varmt når dere kommer frem.

Unngå frosne rør og vannskader: Hold øye med temperaturen på hytta og sett opp varmen for å beskytte rørene. Systemet sier fra når frosten kommer.

Spar tusener ved å bruke mindre strøm: Juster varmen etter temperaturen ute. Det er mye penger å spare på å ikke bruke mer strøm enn nødvendig.

 

Tre skjermbilder av appen til Defa med ring hytta varm

Bedre sikkerhet

Motta varsler når strømmen går: Bli varslet om strømbrudd slik at du kan forhindre frosne rør eller en fryser full av ødelagt mat. Vi gir deg beskjed så fort strømmen er tilbake.

Få beskjed om noen bryter seg inn: Installer bevegelses- og magnetsensorer og få beskjed om noen bryter seg inn. Reparer dører og vinduer med en gang for å unngå ytterligere skade.

Bli varslet om det begynner å brenne: Motta varsel om brann umiddelbart, uansett hvor du er. Ved å reagere raskt kan du redde liv og berge store verdier.

En oppvarmet hytte med mye snø utenfor

Andre fordeler:

  • Du kan skru av og på strøm eller varme i utvalgte soner
  • Du kan bytte mellom spare- og komforttemperatur
  • Gir deg muligheten til å endre temperaturinstillinger for hvert rom/sone
  • Overvåke temperaturen i hvert rom/sone
  • Se oppdaterte værvarsler for området
  • Skru sikkerhetsfunksjonene av og på

De trådløse komponentene er enkle å installere, og du kan enkelt utvide med flere soner om du ønsker det. Styr varme, strøm og motta varslinger med DEFA-appen, eller via «Mine Sider» på defa.com. Én abonnementspris og fri bruk. DEFA-app’en er tilgengelig for Android og iOS. Last ned fra Google Play eller App Store.

 

Sertifikater